Etusivu » Tuotteet  

Tuotteet  

Roikkuu Oy:n ripustusjärjestelmät on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteet ovat innovatiivisia ja suunniteltu parantamaan juuri teidän maalausprosessinne laatua ja kustannustehokkuutta. Tuotteillamme on patenttisuoja.
Maahantuomme Citaku GmbH:n laadukkaita teollisiin maalamoihin suunniteltuja tarvikkeita, kuten silikonisuojat, suojausteipit, ripustuskoukut sekä työvarusteet ja pakkaustarvikkeet. Valikoimiimme kuuluvat nyt myös kotimaiset Teknos Infralit -jauhemaalit.
Meillä onnistuu tuotteiden räätälöinti asiakkaan tarpeen mukaan sekä ripustusjärjestelmissä että tuotteiden suojaamisessa.
Edustamme myös yhteistyössä Core Automation Oy:n kanssa Hedson Technologies AB:n IRT- tuotteita teollisuuden sektorilla. Hedson on maailman johtava valmistaja IRT- laitteistoissa.

Suomenkieliset tuoteluettelot löytyvät sivun alta vihreistä laatikoista.

Tilaihme

 

Roikkuu Oy:n monipuolisen ripustusjärjestelmän, uusi jäsen on nimeltään Tilaihme. Tilaihme on ripustustelineiden säilytysvaunu tai esiripustusvaunu tai vaikka molempia yhtä aikaa.

Ripustusvaunu on putkirakenteinen, pulttikasattava ja jauhemaalattu. Kattorakenteena on kätevä verkko, joka mahdollistaa telineiden ripustamisen moneen suuntaan. Vaunun korkeus on säädettävissä 1600mm-2600mm, joka mahdollistaa esimerkiksi tyhjän vaunun säilyttämisen matalammassakin tilassa.

Tilaihme toimitetaan täydellisenä osatoimituksena.

Mitat 2000mm x 1500mm x 2600mm (1800mm)

  • Tunniste 2

Ota yhteyttä niin katsotaan juuri teille sopivat tuotteet!

Ripustustuotteet
Ripustustelineet
Ripustuskoukut

Jauhemaalit

Suojat
Teipit
Pakkaustarvikkeet
Työvarusteet

Lataa tuoteluettelot tästä:

Kokoamisohjeet:

Vierailethan myös Facebook ja Instagram -sivuillamme!